The smart Trick of su kaçak tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla test edildiğinde sorun Web olarak belirlenebilir

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta lawnımcı cihaz olarak kullanılabilir.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük gardenımcımızdır.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Mutfağımızın pis su su kaçağı tespit giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Sızıntılar sadece evin içinde su kaçağı tespiti olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken bağlantı suyun arasından sızıyorsa lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten su kaçağı tespiti sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız su tesisatçısı o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji su kaçağı tespiti tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page